PROFIL MED STIL

Aluminium är lätt, starkt och mycket formbart. Flexibiliteten och den tåliga ytan skapar stora möjligheter för designade konstruktioner av många slag. Ytbehandlat aluminium behöver minimalt med underhåll och behåller sin fräschör år efter år. Som expert på aluminium har vi blivit en långvarig partner till många inredningsföretag.

Inredning med aluminium – smakfullt, snyggt och stilrent

ProfilGruppen har sedan 2013 haft ett samarbete med Gram Commercial som tillverkar tillverkar lågenergi-kylskåp och frysar på fabriken i Vojens, Danmark. Tillsammans har man slutfört designen för aluminiumprofiler för den nya produktlinjen. Efter ett gynnsamt samarbete med mycket kunskap från båda parterna skapades slutligen en ny design.

Gram Commercial har som mål att alltid vara det främsta och ledande varumärket inom energibesparande, miljövänliga kylskåp och frysprodukter. Med Eco Friendly vill Gram betona miljöfördelarna med sina produkter. Energieffektiviteten hos kylskåp och frysskåp är en avgörande faktor, inte bara för den globala miljön utan också för den lokala arbetsmiljön i professionella kök. Ju lägre energikonsumtion desto lägre värme skapas vilket är en stor fördel i arbetet.

 

Läs mer om Gram Commerical >> 

image