Kunskap som leder

Vi har utvecklat många lösningar där aluminiumets förmåga att leda värme och elektricitet tas tillvara i applikationer för telekom/elektronik/kraftindustrin. Som expert på aluminium har vi blivit en långvarig partner till många företag inom telekom/elektronik/kraftindustrin. Samarbetet har varit framgångsrikt kanske för att vi, liksom materialet aluminium, är flexibla och lätta att samarbeta med. Vi tror på personligt engagemang, raka kontaktvägar och hög servicenivå.

Ledande lösningar

Ett område som verkligen tagit fart de senaste åren är laddstolpar till el-bilar. I dessa produkter är aluminium ett självklart val. ProfilGruppen tillverkar detaljer för laddstolpar till GARO. GARO:s vision är att deras produkter ska utvecklas för att på smartaste sätt hjälpa dig och alla andra in i framtiden. Samtidigt som elsäkerheten och energiförbrukningen alltid har högsta prioritet utvecklar de ständigt användarvänligheten, den digitala tekniken och dess moderna design.

ProfilGruppen har varit med och utvecklat GARO:s nya produkt Twin som är en väldesignad futuresmart laddbox för laddning vid villan, flerbostadshuset eller arbets­platsen. Med laddboxen Twin går det att ladda två bilar samtidigt på ett enkelt, säkert och effektivt sätt, utan att överbelasta fastighetens säkringar.

Kika in fler bilder på GARO:s hemsida >>

image