Kund- referenser

På ProfilGruppen är vi experter på aluminiumlösningar och erbjuder profiler och förädlade komponenter. Vi är en helhetsleverantör med rätt kompetens och resurser. Hos oss kan du få hjälp med allt från idé och konstruktion till produktion och förädling. Vi har en väldefinierad säljprocess som tar dig genom hela flödet, från design och konstruktion till prototypleverans.

Aluminium i olika segment

Allt sedan starten 1981 har ProfilGruppen varit ett företag präglat av äkta entreprenörsanda. Det innebär inte bara kostnadseffektivitet i alla led, det betyder lika mycket att du får en enkel och jordnära relation med oss. Vi tror att hög kompetens och ett personligt engagemang är nyckeln till ett riktigt givande samarbete. Det har gång på gång visat sig att när vi gör det svåra enkelt, och det tunga lätt, har vi ett vinnande koncept för handen. Det är då vi kan börja tala om värdeskapande lösningar.

Till ditt förfogande står vår utvecklings- och konstruktionsavdelning samt en effektiv produktionsapparat. Vi har dels egna resurser för profilpressning och bearbetning, dels tillgång till ett omfattande nätverk som medger flexibilitet avseende kapacitet och kompetens.

Välkommen till ProfilGruppen!