2024-05-06

ProfilGruppen AB har utsett Johan Löfmark till ny CFO

ProfilGruppen är glada att meddela att Johan Löfmark, med en gedigen bakgrund inom verksamhetsnära controlling, har accepterat rollen som ny CFO för företaget.

Johan är 53 år gammal, är civilingenjör i teknisk fysik och har även en MBA. Han kommer närmast från en tjänst som ekonomichef på SCA Massa AB och innan dess många år inom Södra Skogsägarna där han haft olika ledande befattningar inom ekonomi, finans och strategi.

Det ska bli väldigt kul och inspirerande att arbeta i ett framgångsrikt företag som ProfilGruppen. Med min erfarenhet från energi- och skogsindustrin vill jag bidra till en fortsatt framgångsrik utveckling av bolaget, säger Johan Löfmark.

Johan Löfmark kommer att tillträda sin nya roll som CFO för ProfilGruppen senast 11 november, 2024.

ProfilGruppens vd och koncernchef, Mari Kadowaki, kommenterar:

Vi är glada att välkomna Johan Löfmark till ProfilGruppen som vår nya CFO. Hans erfarenhet och expertis inom controlling, finans och strategi kommer att vara en tillgång för oss när vi fortsätter att växa och utvecklas som bolag. Jag är övertygad om att Johans ledarskap och insikter inom förändringsarbete kommer att bidra till att driva vårt företag framåt.

Dokument och länkar
ProfilGruppen AB har utsett Johan Löfmark som ny CFO