2021-08-26

Operatör

Är du en noggrann och flexibel lagspelare? Vill du göra framsteg med oss och därigenom ta dig själv och ProfilGruppen till #nextlevel? Om svaret är ja på dessa frågor kan du mycket väl vara en av våra nya operatörer till produktionen.

Vilka är vi?
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Vi vill göra framsteg varje dag och är nu inne i en expansiv fas där företaget tas till nästa nivå. Idag har koncernen cirka 500 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,4 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Om rollen som operatör
Vi är inne i en stark tillväxtfas där vi anställt många nya medarbetare senaste tiden. Nu vill vi bli ännu fler! Därför söker vi nu flertalet operatörer till vår produktion. Förekommande arbetstider är 2-skift, ständigt nattskift och helgskift. Tillverkningen består av flera processer där arbetsuppgifterna kan skilja sig åt mellan avdelningarna. Gemensamt för rollerna är att alla arbetar med aluminiumprofiler, vilka ska hålla högsta kvalitet. Generellt sett består arbetsuppgifterna av maskinhantering och packning kombinerat med truckkörning. I rollen blir du en del av ett skiftlag som består av ca 6–12 medarbetare.

Vill du veta mer om hur det är att vara medarbetare på ProfilGruppen?
Lyssna då in Magda och Semirs upplevelser!

 

Är du rätt profil?
För att vi ska trivas tillsammans tycker du om att både arbeta självständigt och i team. För att lyckas i rollen arbetar du strukturerat och noggrant och har ett högt kvalitetsfokus samt ett lösningsorienterat förhållningssätt. Vi värdesätter att du har vana av arbete i produktion samt av truckkörning. Truckbehörighet för fyrvägstruck (B6) eller hjullastare (C2) är meriterande. Rätt person är flexibel och har förmåga att ta ansvar och omprioritera arbetet under arbetspassens gång. Du får gärna vara tekniskt intresserad. Teknisk utbildning är meriterande.

Stor vikt kommer läggas på att du lever upp till vår värdegrund som bygger på att vi är personligt engagerade, lyhörda, snabba, arbetar för ständiga förbättringar och att vi är professionella.

Varmt välkommen med din ansökan via vår hemsida. Kandidater kommer att utvärderas löpande så tveka inte över att skicka in din ansökan redan idag!

 

    Bifoga CV och personligt brev


    Hur hittade du till oss och vår platsannons?*    När jag skickar in min ansökan godkänner jag också att ProfilGruppen hanterar mina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och jag har också läst Information om behandlingen av personuppgifter för arbetssökande hos ProfilGruppen.    Vet du någon som skulle passa till denna tjänst? Tipsa dem!