2020-09-11

Erfarna pressoperatörer

Vi söker nu fler operatörer till vår nya produktionsanläggning Press Tor – en produktionsprocess i världsklass med modern teknik! Vill du vara med på en fortsatt framgångsrik resa tillsammans med oss?

Vi söker dig som är nyfiken och som är öppen för nya idéer och har ett flexibelt angreppssätt. Du har erfarenhet av extrudering av aluminium och vill fortsätta utvecklas inom det. Anläggningen har en hög grad av automation så har du erfarenhet av det så är det en fördel.

Stor vikt kommer läggas vid att du lever upp till vår värdegrund som bygger på att vi är personligt engagerade, lyhörda, snabba, arbetar för ständiga förbättringar och är professionella.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete, där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att bidra till ProfilGruppens positiva utveckling. Visst vill du vara med!

Tilltänkt start för utbildning är redan 2 november. Ange gärna önskemål om skiftgång i din ansökan som du gör via formuläret nedan.

Vid eventuella frågor om tjänsterna vänligen kontakta HR-partner Mattias Ekedahl via mail, mattias.ekedahl@profilgruppen.se eller telefon, 0474-550 91.

    Bifoga CV och personligt brev


    Hur hittade du till oss och vår platsannons?*    När jag skickar in min ansökan godkänner jag också att ProfilGruppen hanterar mina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och jag har också läst Information om behandlingen av personuppgifter för arbetssökande hos ProfilGruppen.