Gram Commercial

Lugn i sinnet från början till slut
Gram2-1

Lugn i sinnet från början till slut

Gram Commercial tillverkar lågenergikylskåp och frysar på fabriken i Vojens, Danmark. Beslutet att gå mot konventionen och behålla verksamheten i Danmark har backats upp av investeringar i produktions- och processteknik. Närheten till marknaden ger Gram den flexibilitet som behövs för att hantera kunderna och gör det möjligt för företaget att tillhandahålla mycket korta leveranstider och utökad service. Produktionen stöds av Grams egna utvecklings-, försäljnings- och serviceorganisation i Vojens, vilket möjliggör att reagera snabbt och effektivt på kundernas önskemål och förblir därmed i framkant av utvecklingen på marknaden.

Eco Friendly

Gram Commercial har som mål att alltid vara det främsta och ledande varumärket inom energibesparande, miljövänliga kylskåp och frysprodukter. Med Eco Friendly vill Gram betona miljöfördelarna med sina produkter.

Energieffektivitet

Energieffektiviteten hos kylskåp och frysskåp är en avgörande faktor, inte bara för den globala miljön utan också för den lokala arbetsmiljön i professionella kök. Ju lägre energikonsumtion desto lägre värme skapas vilket är en stor fördel i arbetet.

Umtärkelser

Grams SUPERIORPLUS K72G, som läggs till en mängd priser som redan uppnåtts av Superior Plus-serien sedan starten av 2014, anses vara den mest energieffektiva och miljömässigt hållbara modellen i sin klass i hela Europa.

Nya Gram Generation 5

De nya modellerna Generation 5.0 SUPERIOR och ECO i PLUS, TWIN, EURO och MIDI-serien av skåp från Gram ersätter tidigare modeller i samma serie. Dessa nya skåp kombinerar elegant design med hög funktionalitet och exceptionellt låg energiförbrukning.

Sedan juni 2013 har ProfilGruppen samarbetat med Gram och slutfört designen för aluminiumprofiler för den nya produktlinjen. Efter ett gynnsamt samarbete med mycket kunskap från båda parterna skapades slutligen en ny design.

 

Läs mer om företaget på gram-commercial.com.