Profil med stil

Få material har lika många positiva egenskaper som aluminium. Med aluminium kan en möbeldesigner förverkliga nästan vilka idéer som helst. Att materialet är underhållsfritt, slitstarkt och vackert gör formgivningen ännu lättare.

Inredning med aluminium – smakfullt, snyggt och stilrent

Vi är en viktig partner för inredningsindustrin. Aluminium är lätt, starkt och mycket formbart. Flexibiliteten och den tåliga ytan skapar stora möjligheter för designade konstruktioner av många slag. Ytbehandlat aluminium behöver minimalt med underhåll och behåller sin fräschör år efter år. Som expert på aluminium har vi blivit en långvarig partner till många inredningsföretag. Samarbetet har varit framgångsrikt kanske för att vi, liksom materialet aluminium, är flexibla och lätta att arbeta med. Vi tror på personligt engagemang, raka kontaktvägar och hög servicenivå. Hos oss får du stilren och funktionell design. Välkommen till ProfilGruppen!

Rätt yta stärker

Aluminium är en metall med oanade möjligheter. Genom ytbehandling kan din produkt skräddarsys för att passa just dina önskemål. Anodisering, en ekonomisk och miljövänlig metod, ger iögonfallande färger och anpassade ytegenskaper.