Maximalfönster

Aluminiumfönster utöver det vanliga
Maximalfonster

Aluminiumfönster utöver det vanliga

Fönstertillverkaren Maximalfönster i Åshammar grundades 2000 och har haft en lyckad företagsframgång. Företagsidén grundar sig på unika, innovativa helhetslösningar av fönster. Produktionen är förlagd i Åshammar och marknaden finns i huvudsak inom Sverige.

Unik aluminiumkonstruktion

Maximalfönster arbetar med tre huvudprodukter där den unika aluminiumkonstruktionen bidrar till att monteringen av ett fönster går upp till 70 procent snabbare än ett traditionellt fönsterbyte. Skador som kan förekomma på smyglister och utvändig puts vid ett fönsterbyte elimineras och bidrar till att fönsterbytet går snabbare och således blir väldigt kostnadseffektivt.

Sedan 2014 har ProfilGruppen samarbetat exklusivt för att leverera aluminiumprofiler till fönstertillverkaren. ProfilGruppen erbjuder 140 olika varianter av profiler till Maximalfönsters produktportfölj som består av tre olika fönster som kan variera utifrån kundens önskemål. För oss på ProfilGruppen är mixen av lämpligt produktsortiment i kombination med bra relationer en bra förutsättning för att hitta ett vinnande koncept för båda parterna. Vi måste hela tiden ligga med örat mot rälsen och förstå Maximalfönsters utmaningar på deras marknad, för att på så sätt kunna anpassa vårt erbjudande i så god utsträckning som möjligt. Tack vare raka puckar i dialogen och god respekt för varandras verksamheter har vi lyckats hitta en affärsmodell som är bra och där vi både är stolta och tacksamma för det förtroende vi fått som exklusiv aluminiumleverantör.

maximalfonster