Lätt att bygga med aluminium

Underhållsfritt, näst intill oförstörbart, formbart, lätt och vackert. Det är förståeligt att aluminium som konstruktions- och byggmaterial får allt större betydelse. Att bygga med aluminium är att bygga för framtiden.

Vi bygger för framtid

Aluminium är starkt, formbart, tåligt och underhållsfritt, och därför mycket lämpligt som konstruktionssmaterial i många skilda sammanhang. Den extremt höga korrosionshärdigheten och förmågan att motstå väderpåverkan gör användningsområdena närmast obegränsade. Våra kundanpassade profiler används i allt från dörrar, fönster och balkonger till stegar, patientlyftar och rullstolar. Vi jobbar alltid nära våra uppdragsgivare. Vi sätter en ära i ett personligt och professionellt bemötande där dina förväntningar och behov är i centrum. Det är lätt att samarbeta med oss. Välkommen till ProfilGruppen!

Så jobbar vi

Vi arbetar enligt en strukturerad och väldefinierad modell – allt för att kunna säkerställa att din profil eller komponent blir optimal. Kontakta oss redan när din produkt befinner sig på idéstadiet så kan vi hjälpa dig att komma så nära dina önskemål som möjligt.

Tekniska fakta

Här ger vi dig en mer detaljerad inblick i vad som påverkar slutresultatet för aluminiumprofilen eller aluminiumkomponenten. Varvat med teknisk information hittar du vägledning och tips på hur man kan underlätta din konstruktion i aluminium.