Spontanansökan

Intresset för att arbeta inom ProfilGruppen är stort. Är du också intresserad av att arbeta hos oss är du välkommen att skicka in ditt CV och ett brev med några rader om dig själv, varför du vill arbeta på ProfilGruppen och vilken typ av jobb du söker.

ProfilGruppen har merparten av sin verksamhet belägen i Åseda. Där arbetar de flesta medarbetarna som operatörer inom produktion med exempelvis strängpressning, stansning, anodisering, kapning, CNC-bearbetning eller förpackning av aluminiumprofiler. Vi arbetar i grupp och värdesätter viljan att samarbeta. Det finns också roller som är mer specialiserade inom ett visst område som till exempel mekaniker, elektriker, kvalitetstekniker, produktionstekniker eller lastmaskinförare. Arbetet bedrivs dygnet runt och vi har därför scheman som bygger på tvåskift, ständig natt eller helgskift.

Vi har också försäljning och administration i Åseda. I försäljningsprocessen arbetar säljare, säljsupport, säljtekniker och konstruktörer tätt tillsammans med närhet till produktionsprocessen. På den administrativa sidan finns inköp, logistik, ekonomi, IT, kvalitet med mera.

Vi tar gärna emot din intresseanmälan: fyll i formuläret nedan så kommer vi att ta kontakt med dig om ett rekryteringsbehov uppstår.

 

Bifoga CV och/inklusive personligt brev


Hur hittade du till oss och vår platsannons?*När jag skickar in min ansökan godkänner jag också att ProfilGruppen hanterar mina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och jag har också läst Information om behandlingen av personuppgifter för arbetssökande hos ProfilGruppen.