ProfilGruppen söker säljtekniker

Tävlingsinriktad och energisk? Nyligen avslutat dina studier med inriktning teknik eller ekonomi och letar just nu efter en tjänst där du har möjlighet att kommunicera med människor och använda ditt stora intresse för teknik?

Är det här du? Då tycker jag att du absolut ska läsa vidare!

Vilka är vi?
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Genom att leverera innovativa lösningar i aluminium bidrar vi till våra kunders framgång. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet, professionalism och ständiga förbättringar. Idag har koncernen ca 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till över MSEK 1300 varav knappt hälften av våra leveranser går på export.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker säljtekniker som blir en del av ett professionellt kundteam tillsammans med key account managers och sales support. Du kommer att kastas in i hetluften direkt, självklart med stöd från kollegor. Vi kommer att ge dig möjlighet att lära dig vår process och våra produkter genom praktik i olika delar av verksamheten Tanken är att du ska få en bred kunskap om profiltillverkning och kunna bygga vidare på denna i en lång karriär inom ProfilGruppen.

Som säljtekniker kommer du i huvudsak att arbeta med våra kunder inom automotiveindustrin. Rollen innebär ett strukturerat och nära samarbete med kunder, leverantörer och kollegor. Efterhand kommer du att få ta dig an ansvaret som team-/projektledare. Arbetet som säljtekniker ställer krav på att du är såväl resultat- som lösningsorienterad med stort intresse för att utveckla och skapa nya affärer. Att förstå kundernas behov och utvecklingspotential är också en viktig del av arbetet. Internt är du en engagerad lagspelare med ett flexibelt hållningssätt.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar att möta och kommunicera med människor och vill utvecklas inom det området!

Du har förmodligen en teknisk eller ekonomisk eftergymnasial utbildning med ett stort intresse inom teknik.

Du delar vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, vilket betyder att du måste vara duktig på att strukturera och planera din vardag. Du är en individ som naturligt agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Som person är du relationsskapande, frågvis och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men är också en fena på att leda dig själv i det dagliga arbetet.

Dina kunskaper i svenska och engelska är goda både i tal och skrift.

ProfilGruppen erbjuder en tjänst som ger breda kontaktytor, både internt och externt i många olika områden och branscher. Vill du vara med på resan där vi fortsätter att ta marknadsandelar i Sverige är det hög tid att hoppa på tåget!

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Fredrik Uhrbom, försäljningschef export & automotive telefon 0474-551 45 alternativt fredrik.uhrbom@profilgruppen.se

Varmt välkommen med din ansökan via formuläret nedan, senast den 31 augusti. Kandidater kommer att utvärderas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Bifoga CV och/inklusive personligt brev


Hur hittade du till oss och vår platsannons?*När jag skickar in min ansökan godkänner jag också att ProfilGruppen hanterar mina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och jag har också läst Information om behandlingen av personuppgifter för arbetssökande hos ProfilGruppen.