ProfilGruppen söker transportplanerare

Vill du ha ett omväxlande och spännande jobb i en snabbrörlig miljö?
Tycker du om att vara spindeln i nätet? Då är detta kanske ditt nästa steg i karriären! Du erbjuds en varierad tjänst i ett spännande företag med stort fokus på kundnöjdhet och flexibilitet.

Vilka är vi?
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Genom att leverera innovativa lösningar i aluminium bidrar vi till våra kunders framgång. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet, professionalism och ständiga förbättringar. Idag har koncernen ca 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till över MSEK 1300 varav knappt hälften av våra leveranser går på export.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som transportplanerare kommer du att ingå i en arbetsgrupp tillsammans med andra planerare där ni arbetar nära varandra i mindre team och med fokus på logistik och transporter.

Dina arbetsuppgifter som transportplanerare innebär att du planerar transporter till kund och leverantörer samt skapar transportdokument för dessa. Du lägger också in ordrar och följer upp ordrar som ej levererats. Support till medleverantörer med rapportering och registrering ingår även i arbetsuppgifterna.

Du samverkar nära våra kunder, säljbolag, produktion och medleverantörer, men också egna kollegor inom logistik.

Vem är du?
Vi söker dig som har gymnasial grundutbildning och gärna eftergymnasiala studier med inriktning mot logistik, transportekonomi och transportplanering. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete inom transport och logistik. Dina kunskaper i svenska och engelska är goda både i tal och skrift.

Du är en individ som naturligt agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Du delar vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, vilket betyder att du måste vara duktig på att strukturera och planera din vardag. Det här är ett jobb för dig som är självgående och trivs med att ha många olika kontaktytor.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Jan Karlsson, Logistigansvarig på telefon 0474-550 21 alternativt jan.karlsson@profilgruppen.se

I den här rekryteringsprocessen samarbetar vi med Empleo och kandidater kommer att utvärderas löpande. Tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Varmt välkommen med din ansökan via www.empleo.se, senast den 31 augusti 2018.