ProfilGruppen söker
CNC-operatör

Den interna bearbetningen har en spännande utveckling inom vidareförädling och vi söker därför efter dig som är teknikintresserad, engagerad och drivande med bred erfarenhet inom CNC- bearbetning.

Vilka är vi?
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Vår verksamhet kännetecknas av personligt engagemang, snabbhet, lyhördhet och professionalitet. Vi vill göra framsteg varje dag och är nu inne i en expansiv fas där företaget tas till nästa nivå. Idag har koncernen cirka 460 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,6 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Dina arbetsuppgifter
I din roll som CNC- operatör kommer du att arbeta med CNC-maskiner och utföra justeringar, verktygsbyten och inställning av maskiner. Du kommer även med din kunskap vara delaktig i kompetensutveckling inom CNC.

Du arbetar också med ständiga förbättringar tillsammans med supportfunktioner i den egna organisationen. Att aktivt verka för en säker arbetsmiljö och rapportera risker i HMS-system är andra exempel på vad som ingår i arbetsuppgiften.

Vem är du?
Du har förmodligen en teknisk gymnasieutbildning alt. motsvarande erfarenhet inom CNC med ett stort intresse inom teknik som du vill fortsätta att utveckla. Vi lägger stor vikt vid att du har goda kunskaper i mätteknik och ritningsläsning.

Du delar vår värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. Du tycker om att arbeta i ett högt tempo, vilket betyder att du måste vara duktig på att strukturera och planera din vardag. Du är en individ som naturligt agerar på eget initiativ, får saker att hända och tar ansvar för resultatet.

Som person är du frågvis och engagerad. Du har en god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team, men är också en fena på att leda dig själv i det dagliga arbetet. Dina kunskaper i svenska är goda, både i tal och skrift.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Magnus Johansson, produktionsansvarig ProfilGruppen Manufacturing på telefon 0474-551 91 alternativt magnus.johansson@profilgruppen.se

Varmt välkommen med din ansökan via formuläret nedan, senast den 8 mars. Kandidater kommer att utvärderas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Bifoga CV och/inklusive personligt brev


Hur hittade du till oss och vår platsannons?*När jag skickar in min ansökan godkänner jag också att ProfilGruppen hanterar mina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och jag har också läst Information om behandlingen av personuppgifter för arbetssökande hos ProfilGruppen.