ProfilGruppen söker en serviceinriktad IT-Tekniker

Har du flera års erfarenhet av IT och har ett genuint intresse för teknik och en hög känsla för service? Är du IT-teknikern som gillar när IT och tekniken inte alltid fungerar i vardagen och hjärtat klappar lite extra när du får söka efter lösningen?

Känner du igen dig ovan tycker vi att du ska söka tjänsten som IT-tekniker till vår IT-avdelning!

Vilka är vi?
ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Genom att leverera innovativa lösningar i aluminium bidrar vi till våra kunders framgång. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitetstänkande, snabbhet, flexibilitet och kundservice. Idag har koncernen cirka 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,4 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som IT-tekniker arbetar du i ett engagerat och kompetent team som behöver stärka upp med en resurs. Du arbetar nära verksamheten och ansvarar för att säkerställa den dagliga driften och tillgången till IT stöd.

Dina arbetsuppgifter omfattar i första hand:

  • Drift och support av klientarbetsplatser
   • PC i produktion och administration
   • Citrix
   • MS RDP för truckdatorer
   • Office 365
  • Drift och support av Zebra etikettskrivare.
  • Drift och support av mobiltelefoner (iPhone).
  • Drift och support av truckdatorer.
  • Bemanna IT-Support
   • Ta emot ärenden genom mail och telefonsamtal.
   • Kategorisera och prioritera ärenden.
   • Felsökning och åtgärd
  • Medverka i IT-projekt.
  • Följa den tekniska utvecklingen inom IT.
  • Utveckla plattformen för IT-support (ServiceDesk Plus).

Vem är du?
För att lyckas i rollen som IT-tekniker tror vi att du har flera års erfarenhet inom liknande roll, samt vilar på en utbildningsbakgrund med en gymnasial utbildning eller motsvarande med inriktning mot IT och/eller teknik. Meriterande är om du har erfarenhet av teknisk support. Din systemvana är mycket god i Windows 7 och 10 samt Officeapplikationer. Vi ser vidare att du har goda kunskaper i Office 365, Citrix, Active Directory, Azure, Windows Server och Exchange. Engelska och svenska behärskar du obehindrat.

Du delar ProfilGruppens värdegrund som är personligt engagerad, lyhörd, snabb, professionell och strävar efter ständig förbättring. Som person är du ambitiös, nyfiken och kvalitetsmedveten. Du gillar att arbeta lösningsfokuserat, proaktivt och har ett gott bemötande. Du har en hög servicekänsla, samt ett stort intresse och förmåga att hjälpa dina kollegor. Du känner även stort ansvar för dina processer och att leverera lösningar samt leder dig själv i det dagliga arbetet. Arbetstempot kan emellanåt vara högt och därför krävs ett strukturerat arbetssätt.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med många kontaktytor, där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att påverka och bidra till organisationens positiva utveckling.

Vid eventuella frågor om tjänsten kontakta Mattias Lindahl, IT-chef, telefon 0474-550 39 alternativt mattias.lindahl@profilgruppen.se

Varmt välkommen med din ansökan via formuläret nedan, senast den 18 januari. Kandidater kommer att utvärderas löpande och tjänsten kan därför tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Bifoga CV och/inklusive personligt brev


Hur hittade du till oss och vår platsannons?*När jag skickar in min ansökan godkänner jag också att ProfilGruppen hanterar mina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och jag har också läst Information om behandlingen av personuppgifter för arbetssökande hos ProfilGruppen.