Feriearbetare till ProfilGruppen

ProfilGruppen är ett svenskt, noterat bolag som utvecklar och tillverkar kundanpassade komponenter och profiler i aluminium. Genom att leverera innovativa lösningar i aluminium bidrar vi till våra kunders framgång. Vår verksamhet kännetecknas av kvalitetstänkande, snabbhet, flexibilitet och kundservice. Idag har koncernen cirka 450 medarbetare, med huvudkontor i småländska Åseda. Våra kunder finns i en stor variation av branscher och främst på den nordeuropeiska marknaden. Omsättningen uppgår till cirka 1,4 miljarder svenska kronor och ungefär hälften av våra leveranser går på export Läs gärna mer på www.profilgruppen.se

Vi söker feriearbetare till vår produktion under semesterveckorna 25–32 med uppehåll för veckorna 29–31 då vi har stängt ner vår produktion. Vi söker dig som är fyllda 18 år och som gillar teknik. Du kommer arbeta 2-skift som operatör i någon av våra produktionsanläggningar. I din ansökan är det viktigt att du skriver om du jobbat hos oss tidigare samt vilken utbildning du går. Lägg gärna till om du har möjlighet att arbeta hos oss efter sommaren eftersom vi kommer ha behov av personal även då.

Vi kommer trivas tillsammans om du är noggrann, kvalitetsmedveten och tekniskt intresserad. För att lyckas i tjänsten krävs att du är ansvarstagande, självgående och gillar att samarbeta. Vi har säkerheten högst upp på vår agenda, därför är det viktigt att du talar, skriver och förstår svenska väl.

Du lever upp till vår värdegrund som bygger på att vi är personligt engagerade, lyhörda, snabba, arbetar för ständiga förbättringar och att vi är professionella

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med många kontaktytor, där du tillsammans med dina kollegor får möjlighet att bidra till ProfilGruppens positiva utveckling.

Varmt välkommen med din ansökan och ditt CV senast 2019-04-19 som du registrerar via formuläret nedan.

Bifoga CV och/inklusive personligt brev


Hur hittade du till oss och vår platsannons?*När jag skickar in min ansökan godkänner jag också att ProfilGruppen hanterar mina personuppgifter enligt EU:s dataskyddsförordning (GDPR) och jag har också läst Information om behandlingen av personuppgifter för arbetssökande hos ProfilGruppen.