Nyheter från ProfilGruppen

2016-10-31 12:01

Kickoff inför hösten

Vi startade arbetet efter semestern med en sommarfest för all personal, som var mycket lyckad och nu är vi taggade inför hösten!

Ny 3D-printer

Sedan en tid tillbaka har vi en ny 3D-printer på vår konstruktionsavdelning. Våra konstruktörer är i full gång med att testa den!

Nyanställningar på ProfilGruppen

Sedan 15 augusti arbetar Pontus Isacson som processingenjör hos oss. Han kommer närmast från en roll som underhållschef och har flerårig erfarenhet från branschen. Sebastian Johansson har påbörjat sin introduktion inför sin nya roll som Sales Support på Stockholmskontoret. Från och med 12 december förstärks vårt Stockholmskontor med säljteknikern Andreas Hillborg, som är väl bekant med branschen.

Platsannonser

ProfilGruppen fortsätter sin expansiva fas och har under närmsta tiden haft en del nyanställningar. Samtidigt behöver vi stärka upp med nytt folk som kan bidra till en fortsatt utveckling av våra affärsrelationer med våra kunder och prospects. Välkommen att söka våra tjänster via vår

hemsida