Sommar

2016-07-05 07:59

Sommarstängt vecka 29-31

Förtroendet för ProfilGruppen har under året fortsatt att växa, vilket resulterat i att vi haft högtryck i produktionen och profiltillverkningen har från den 1 juni kört på fulla treskift. Ett förtroende vi tackar för och jobbar för att förvalta på bästa möjliga sätt. Under semesterperioden vecka 29-31 kommer vår underhållsavdelning att jobba för högtryck med servicearbeten av våra produktionsanläggningar. Under denna period har vi därmed begränsad bemanning och vår produktion är stängd.

Trevlig sommar hälsar ProfilGruppen!

Blommande träd

 

Nyanställd Sales Support

Sebastian Johansson har anställts till Stockholmskontoret som Sales Support. Sebastian har nyligen avslutat sin magisterutbildning inom marknadsföring vid Linnéuniversitetet i Växjö och börjar hos oss i början av september.

Ny postadress till Stockholmskontoret

Stockholmskontoret har bytt postadress till Sjöviksbacken 7, 117 57 Stockholm. Besöksadressen är densamma som innan, Sjöviksvägen 69.