Nytt år och nya satsningar!

2016-02-12 12:59

År 2016 har börjat och i dessa nystartstider gör ProfilGruppen en nystart med våra utskick av nyhetsbrev och kommunikation i allmänhet. Under åren har vi på ProfilGruppen skickat ut nyhetsbrev till våra kunder via mail, dessa kommer kompletteras med nyhetsutskick på hemsidan, LinkedIn och ProfilGruppens Facebook-sida (sök på ProfilGruppen AB för vår officiella sida). Utskicken kommer variera i karaktär och omfång men målet är att skicka ut information minst en gång varje månad.

Förändringarna sker i samband med att undertecknad har blivit mer varm i kläderna i min roll som Marknads- och Ledningsassistent på ProfilGruppen.
Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta mig.

Trevlig läsning!

Mathilda Nordahl
mathilda.nordahl@profilgruppen.se