Positiva resultat från Skandinaviens största industrimässa!

2011-09-19 05:34

DSC_1026.liten

ProfilGruppen debuterade som utställare på HI-11 i Herning, Skandinaviens största industrimässa som hölls 5-9 september, med ett lyckat resultat!

Nästan 20 000 personer besökte mässan under de fyra dagarna från Herning Industrimässa i Danmark i de olika delmässorna och i ProfilGruppens monter var det minst sagt högt tryck berättar Flemming Gregersen, Manger för ProfilGruppen Danmark:

”Vi upplevde stämningen på HI-11 som oerhört positiv och intresset för vad ProfilGruppen har att erbjuda var stort. Det var några hektiska dagar, men det hårda arbetet utmynnade i en stor succé, så vi är mycket nöjda med vårt deltagande!”

För ProfilGruppen var målet att visa upp sin styrka som helhetsleverantör genom hela värdekedjan, från konstruktion till färdig komponent och logistik. Det blev en rad konstruktiva möten både med välbekanta samarbetspartners och nya företag.

”Det var första året vi ställde ut på HI-11 och det är väldigt troligt att vi dyker upp igen som utställare 2013 när mässan är nästa gång. Vi tackar alla som besökte oss under dessa dagar!”

Flemming Gregersen
Säljchef ProfilGruppen Danmark A/S
E-mail: flemming.gregersen@profilgruppen.se
Tel: +45 87 12 25 84