2014-10-09

ProfilGruppen tecknar nytt avtal med Maximalfönster i Åshammar AB

ProfilGruppen Extrusions AB har tecknat avtal om leveranser till Maximalfönster i Åshammar AB. Avtalet gör ProfilGruppen till exklusiv leverantör av aluminiumprofiler. Affären beräknas få ett samlat ordervärde om cirka 10 Mkr per år.

Maximalfönster är en fönstertillverkare på frammarsch! Produktionen är stationerad i Åshammar och marknaden finns i huvudsak inom Norden. Produktportföljen består i huvudsak av två fönsterfamiljer där den unika konstruktionen bidrar till att monteringen av ett fönster går upp till 70 procent snabbare än ett traditionellt fönsterbyte. Detta, sammantaget med att risken för skador i smygar eliminerats, gör fönstret extremt kostnadseffektivt. Med aluminiumprofiler i konstruktionen ökas produktens livslängd jämfört med andra material och framtida underhåll blir minimalt.

”Vi har en relativt slimmad organisation och behöver omge oss med leverantörer som förstår vår verksamhet och vår marknad. ProfilGruppen svarar väl upp till detta. Då även ProfilGruppen är på frammarsch, känns det tryggt att växa med dem som leverantör.” säger Cay Strandén, VD för Maximalfönster.

”Vi är stolta över att ha blivit valda som exklusiv leverantör av aluminiumprofiler till Maximalfönster i Åshammar AB. Våra marknadssatsningar i Sverige, med nya försäljningskontor både i Stockholm och Umeå, har hjälpt oss att öka kundförståelsen. Vi är tacksamma för förtroendet och vår ambition är självfallet att utveckla det redan goda samarbetet och skapa nya affärsmöjligheter tillsammans med Maximalfönster.” säger Per Owe Isacson, Marknads- och försäljningschef för ProfilGruppen.

___________________________________________

För mer information, vänligen kontakta:
Per Owe Isacson, Marknads- och försäljningschef
Mobil 070-349 57 60
E-post: po.isacson@profilgruppen.se

  

www.profilgruppen.se         

ProfilGruppen AB i småländska Åseda är en helhetsleverantör av kundanpassade profiler och komponenter i aluminium.

Denna information offentliggörs i enlighet med tillämpliga lagar, noteringsavtal och föreskrifter.
Informationen lämnades till media för offentliggörande den 9 oktober 2014 13.00.

Dokument & länkar